ΓΙΑΤΙ
ΕΜΑΣ;

  • Η Σχολή μας είναι από τις ελάχιστες που είναι αυστηρά και μόνο Σχολή Krav Maga! Δεν είναι δηλαδή σχολή μιας άλλης πολεμικής τέχνης ή γυμναστήριο που φιλοξενεί μαθήματα Krav Maga.
  • Η σχολή μας διαθέτει δύο αίθουσες πλήρως εξοπλισμένες και αυτόνομες μεταξύ τους ώστε να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο Krav Maga και στο Fitness αντίστοιχα!
  • Τα τμήματα της σχολής είναι χωρισμένα σε επίπεδα ώστε να γίνεται πολύ ποιοτική εκπαίδευση στο σύστημα και ο μαθητής να παίρνει το μέγιστο αυτής.
  • Ο Εκπαιδευτής της σχολής Παναγιώτης Κισκήρας είναι επαγγελματίας στο Krav Maga, διδάσκοντας πάνω από 30 ώρες την εβδομάδα. Θεωρείται από τους πλέον καταρτισμένους του χώρου, έχοντας το βαθμό του Expert 1. Έχει ολοκληρώσει τα περισσότερα σχολεία/εκπαιδεύσεις και συνεχίζει να εκπαιδεύεται στο Krav Maga.
  • Ο Εκπαιδευτής της σχολής Παναγιώτης Κισκήρας έχει πολύ μεγάλη εξειδίκευση στο χώρο του Fitness (Level 2 για την International Kettlebell and Fitness Federation στα kettlebells κάτι και που ενσωματώνει στα μαθήματα Krav Maga, ώστε ο ασκούμενος σε κάθε προπόνηση να έχει αθλήσει πλήρως το σώμα του.Επίσης έχει μεγάλη εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού με συμμετοχή σε πολλούς αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για τα αθλήματα της κολύμβησης και του τριάθλου.