Η ΣΧΟΛΗ 
Tactive House

Η Σχολή Tactive House φιλοξενείται σε ένα  μεγάλο χώρο 290 τμ. με 2 αίθουσες προπόνησης πλήρως εξοπλισμένη με τα απαραίτητα εργαλεία προπόνησης , σε πολύ κεντρικό σημείο στο Καματερό, πολύ κοντα  στην έξοδο 6 στην αττικής οδού, στη οδό Θεσσαλονίκης 9 .

Αποτελεί την σχολή Krav Maga Καματερό της International Krav Maga Federation – IKMF Greece, καθώς και σχολή  kettlebells για την IKFF – International Kettlebell and Fitness Federation.

Διαθέτει ότι χρείαζεται κάποιος για την εξάσκηση στο Krav Maga, καθώς και όλα τα εργαλεία για μια ολοκληρωμένη άσκηση του σώματος (kettlebells, μπάρες, αλτήρες, medicine balls, plyo boxes, μονόζυγα, όργανα καρδιαγγειακών ασκήσεων και πολλά άλλα).

Απευθύνεται σε όσους, μέσω του συστήματος αυτοάμυνας krav Maga, θέλουν να προστατέψουν τον εαυτό τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους, και σε όσους θέλουν να προπονηθούν  με τα Κettlebells και ολοκληρωμένο σύστημα προπόνησης  την functional training !

Τέλος γι αυτούς που θέλουν να κάνουν την προπόνηση τους  σε  εξωτερικό χώρο, υπάρχει η δυνατότητα να δίνονται εξατομικευμένα προγράμματα για τρέξιμο ποδηλασία και κολύμβηση!!

TACTIVE HOUSE

TMHMATA

KRAV MAGA

Τμήματα Κράβ Μαγκά για αρχάριους και προχωρημένους

KRAV MAGA KIDS

Παιδικά τμήματα Κραβ Μαγκά (ανά ηλικία)

FUNCTIONAL TRAINING

Τμήματα functional training

KETTLEBELLS

Τμήματα kettlebells

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΩΡΑΡΙΟ
ΣΧΟΛΗΣ

  • Δευτέρα έως Παρασκευή
    17:00 - 22:00

  • Σάββατο
    11:00 - 14:30

ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ
  • Τετάρτη & Παρασκευή
    10:30 - 12:30

Θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε προσωπικά και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.